Patience, altijd een leuke uitdaging

Patience, altijd een leuke uitdaging

Als je graag online spelletjes speelt, dan kan patience een leuke uitdaging voor je zijn. Het is een spel wat door één persoon gespeeld wordt met speelkaarten. Je hebt het doel bij patience om de kaarten op oplopende volgorde (Aas naar Heer), naar vier lege plaatsen te verplaatsen. Als speler gaat het er om dat je speelkaarten gaat sorteren op aflopende volgorde en afwisselende kleuren (iedere keer hebben ze één punt verschil). Steeds meer mensen komen er achter dat het een eenvoudig en leuk spel is. Door een paar keer te oefenen heb je het principe onder de knie en zie je ieder potje weer als een nieuwe uitdaging. Bekijk wat je allemaal kan leren over het spel op deze website: https://www.gratispatience.net.

 

Gratis patience spelen wanneer je maar wil

Misschien ben je wel dol op kaartspellen, Patience is dan een mooie uitdaging. Dit spel kan namelijk gespeeld worden wanneer je maar wil en hoeft geen geld te kosten. Het is een leuk online spel, iedere ronde is weer anders en het is echt een spel wat je binnen een paar minuten kunt spelen. Natuurlijk kan een potje wel eens wat langer duren, maar vaak gaat het erg vlot en speel je binnen een aantal minuten een spel uit. Het kan natuurlijk voorkomen dat je er niet uit komt qua kaarten en dan kun je zo een nieuwe spelronde starten met kansen op meer geluk en winst.

 

Voordelen van patience

Het spel Patience heeft een aantal voordelen, het is namelijk een spel wat je met een stok kaarten kunt spelen, het is online te spelen en je kunt het ook alleen spelen. Hierdoor kun je als je even een pauze in hebt gelast van je werk bijvoorbeeld een potje spelen. Het voordeel is ook dat iedere ronde weer een nieuwe uitdaging is want je weet nooit welke kaarten je krijgt en welke er nog onder op de stapels liggen die je vrij gaat spelen. Door patience te spelen word je ook geactiveerd en dit zorgt ervoor dat je cognitieve vaardigheden getraind worden. Patience is dus ook een goed spel voor ouderen die zo hun brein aan het werk kunnen zetten.

Reacties zijn gesloten.